دیدار با سختکوشان اورژانس هوایی در روز اورژانس

1398/6/27 چهارشنبه

دیدار با سختکوشان اورژانس هوایی در روز اورژانس

دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به اتفاق قدرتالله مهدی خانی مدیر کل بحران استانداری قزوین، دکتر پیمان نامدار مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه و علی فخار سلیمانی، مدیر مرکز هدایت عملیات بحران در روز فوریت های پزشکی با حضور در پایگاه اورژانس هوایی استان با خلبانان،کارشناسان و تکنیسسن های این پایگاه دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دانشگاه در این دیدار با تبریک روز فوریت ها و خداقوت به همه کارشناسان و عوامل فوریت های استان، کار در اورژانس را مهم ارزیابی کرد و افزود: کار در اورژانس احساس خوبی به خدمتگزار می دهد، چون در اورژانس یک وقت طلایی داریم که اگر از این فرصت خوب و به موقع استفاده شود؛جواب می دهد.

دکتر مهرام با اشاره به هزینه بالای اورژانس به ویژه اورژانس هوایی گفت: اگر ما هزینه هایی را که برای اورژانس می شود با نجات جان یک انسان مقایسه کنیم، می بینیم ناچیز است و وقتی جان پدر و سرپرست یک خانواده رانجات می دهیم، در حقیقت یک خانواده را از گرفتاری نجات داده ایم.

رئیس دانشگاه در پایان کار اورژانس را جهادی توصیف کرد و افزود: من برای تک تک بچه های اورژانس که در تیم اورژانس هوایی خدمت می کنند، در هر پرواز دعا می کنم و می دانم که مردم هم دعا می کنند و این دعای مردم سرمایه است. دعای مردم چیزی است که ما نمیبینیم و نمی شنویم، اما هست و خیرش به اموات و احیا می رسد.

قدرت الله مهدی خانی، مدیر کل بحران استانداری نیز در این بازدید، 26 شهریور روز فوریت های پزشکی را تبریک گفت و افزود: تیم اورژانس در بدترین شرایط در کنار مردم قرار می گیرند و مصدومان بعد ز خدا تنها امیدشان به تیم اورزانس است.

مدیر کل بحران استانداری قزوین ادامه داد: در بحث امداد هوایی، جانمایی توسط هوانیروز و اورزانس انجام شود وما هم پیگیری می کنیم تا زیر ساخت هاب لازم فراهم شود و بتوان به بهترین وجه مطلوب به همه جای استان دسترسی داشته باشیم.

در ابتدای این بازدید، مصطفی امیری مسوول پایگاه اورژانس هوایی گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه داد و گفت: از ابتدای راه اندازی اورژانس هوایی در استان قزوین تعداد 420 سوتی داشته ایم و بیش از 500 مصدوم را منتقل کرده ایم.

امیری با اشاره به شناسایی بیش از صد نقطه برای فرود بالگرد امداد، افزود: پایگاه اورزانس هوایی از 13 اسفند 97 از شهرستان آبیک به قزوین منتقل شد و با استقرار پایگاه اورژانس هوایی در قزوین زمان هر پرواز نیم ساعت کاهش پیدا کرد و امروز با صرف 20 تا 25 دقیقه در سراسر استان می توانیم به دور ترین نقطه استان برسیم.

گفتنی است، روز 26 شهریور در تقویم رسمی کشور با نام روز فوریت های پزشکی نامگذاری شده است و این روز، فرصت مناسبی است تا از ناجیان ثانیه ها تجلیل شود.