پایگاه اورژانس تازه احداث کهک با حضور استاندار قزوین افتتاح شد

1398/11/17 پنجشنبه

صبح روز 17 بهمن 1398 مصادف با ششمین روز دهه فجر انقلاب اسلامی، پایگاه اورژانس 115 کهک با حضور استاندار قزوین و سایر مقامات استانی افتتاح شد. این پایگاه تازه احداث، با کمک یکی از خیّرین ساخته شده است.

دکتر سهیل سلطانی، رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قزوین در این رابطه گفت: زمین ساختمان از طرف شورای اسلامی روستای کهک و اهالی اهدا شده است و توسط خیّر محترم، رسول صادقی، تکنسین اورژانس 115 استان، با پرداخت هزینه ای حدود دو میلیارد ریال و کمک هزینه یک میلیارد و 500 میلیون ریالی توسط دانشگاه علوم پزشکی قزوین ساخت و تجهیز شد.

دکتر سلطانی اظهار کرد که این پایگاه دارای یک دستگاه آمبولانس بنز 315 با تمامی تجهیزات است که در دوره های قبل، تحویل پایگاه شده بود.

روابط عمومی دانشگاه، ضمن قدردانی خالصانه از خانواده محترم صادقی بخاطر قدم نهادن در چنین راه پُر خیر و برکتی، از خداوند متعال برای این خیر گرانقدر و خانواده سلامتی و برای درگذشتگان از این خاندان، غفران و رحمت الهی مسئلت دارد